LIETUVIŠKAI    |     ENGLISH
frame
logo
 
Buying  drapers,beding sets sewing FOR FREE ! 
Wool fulling and accessories mading seminars.
 
SEWING THREADS

Pasiūto drabužio siūlės neiširs tol, kol kol drabužis bus nešiojamas, o siuvant siūlas netrūkinės, jei rinksitės kokybiškus siuvimo siūlus. Pasiūto drabužio siuvimo siūlų kaštai sudaro tik iki 2 procentų viso gaminio vertės. O kiek bėdos gali pridaryti ne laiku ir ne vietoje ištrūkusi saga ar iširusi kelnių, sijono skeltuko siūlė.

Kokybiškas siūlas nebūtinai yra storas. Jei siūlas per stiprus lyginant su audiniu, iširs ne siūlė, o suplyš audinys šalia siūlės ir turėsite dar daugiau bėdos. Rizikuoti neverta: akivaizdu, jog reikia naudoti kokybišką siūlą bei tinkamai parinkti jį pagal audinio rūšį.

Siūlų atspalvį rinkitės kuo artimesnį audinio spalvai. Jei abejojate dėl spalvos - geriau rinkitės tamsesnį siūlą. Languotam, margam audiniui, tvidui rinkitės dominuojančios audinio spalvos siūlus.

Nuo šiol Coats siuvimo siūlai yra....tokie geri, kokių dar niekada nebuvo!

Coats Duet yra aukščiausios klasės siuvimo siūlai pagaminti iš aukščiausios kokybės poliesterio pluošto. Tai unikalus Coats produktas. Coats Duet yra universalus, labai turtingas atspalviais, puikiai atlieka savo funkcijas. Spalvyną galite atsisiųsti čia:.

Coats Cotton yra natūralus siuvimo siūlas pagamintas iš aukščiausios rūšies natūralios medvilnės. Platus įvairių storių ir atspalvių pasirinkimas natūraliai patenkins visus Jūsų siuvimo poreikius! Spalvyną galite atsisiųsti čia:.

Seta Reale yra prašmatnus siuvimo siūlas pagamintas iš tikro šilkverpių pluošto. Siūkite šiuo siūlu šilkinius audinius. Storesnysis siūlas yra ypatingam siuvinėjimui. Savybės tokios puikios, kad tinka siuvinėti rankomis bei mašina. Spalvyną galite atsisiųsti čia:.

Specialieji medvilniniai siūlai: Coats Creative tai itin stiprūs 100% medvilnės siūlai skirti sagų kilpoms ir dekoratyvinėms siūlėms. Coats Glace tai stiprūs ir atsparūs 100% medvilnės siūlai skirti avalynei, pirštinėms, odai, kūrybingajam siuvimui (iš skiaučių) ir įvairiems kitiems rankdarbiams (pavyzdžiui knygoms įrišti). Coats Basting tai 100% medvilniniai siūlai skirti laikinai sudygsniuoti, pažymėti ir suformuoti drabužius prieš galutinį susiūvimą. Spalvyną galite atsisiųsti čia:.

Specialieji sintetiniai siūlai: Coats Elastic siuvimo siūlą galima naudoti kaip apatinį siūlą siūnant siuvimo mašina. Juo galima siūti rankomis apykaklės, rankovių, juosmens srityje kai norime išgauti elastingumo - susitraukimo ir išsitempimo - efektą. Coats Invisible siūlas yra plataus pritaikymo: apmėtymui overloku, papuošalams daryti, siuvimui, kai reikia, kad siūlė nesimatytų. Jis nerekomenduojamas situacijoms, kai yra tiesioginis kontaktas su oda. Coats Linen tai stiprus ir natūralus lininis siuvimo siūlas siūti rankomis. Gali būti naudojamas rankinėms, kilimams, diržams ir panašiuose rankdarbių projektuose. Coats Overlock ir Coats Overlock texturised skirtas apmėtymui, - apsaugo audinio kraštus nuo irimo. Coats Repasiergarn siūlas sukurtas moteriškų pėdkelnių taisymui, adymui. Ypač tinkamas specialioms, medicininėms - palaikančioms - pėdkelnėms. Coats Ophir, Coats Metallic, Coats Reflecta ir Coats Diadem tai metalizuoti siūlai skirti siuvimui ir siuvinėjimui. Coats Mettalic galima naudoti ir siuvimo mašinai. Coats Reflecta, Coats Metallic, Coats Diadem ir Coats Ophir nesioksiduoja, išlaiko savo spalvą ir blizgesį jei prižiūrimi pagal priežiūros instrukciją. Nylbond yra klijuotas (closed bonded) siūlas. Dėl savo konstrukcijos Nylbond yra itin stiprus ir elastingas. Su juo labai gera dirbti. Rekomenduojame džinsams, odai, elastiniams audiniams bei mados aksesuarams - bižuterijai daryti. Jis švelnus odai. Dual Duty rekomenduojamas visiems skiautininkams - darbams iš skiaučių! Spalvyną galite atsisiųsti čia.:

Tai plačiausias siuvimo siūlų asortimentas Europoje! Daugiau informacijos apie siūlus bei praktinius patarimus, kada ir kokiais siūlais geriausia siūti, galite rasti čia.:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
BACK   |   UP
OUR LOCATIONS:

GOODS FOR CHILDREN.  CURTAIN. DRAPERY . THREADS
Savanorių a. 3, parduotuvė "Coliukė" 
Panevėžys ,  tel.  +370 659 55918

Open at:
I-V    9:00 - 18:00
VI     9:00 - 15:00

ROBES. NIGHTCLOTHES. DRAPERY . DETAILS FOR ACCESSORIES .THREADS.                     Ukmergės g. 26,Panevėžys, PC "City Bumas" II F. Shop. "Coliukė", tel.+370 659 55918

Open at
I-V   9:00- 18:00
VI    9:00- 16:00
VII   9:00- 15:00

Solution: LITS    CMS: JustPageIT